Măsuri Covid

Datorită contextului epidemiologic în care se desfășoară Colecția “Sabin Nicolae Dancu”, luăm toate măsurile care ne stau în putință pentru a vă oferi cel mai sigur cadru de derulare al evenimentelor

Voluntarii noștri vor verifica respectarea normelor Covid în vigoare, conform informațiilor oficiale. 

Astfel, accesul la eveniment este permis prin prezentarea certificatului verde:

  • persoanelor vaccinate, care au trecut prin boală sau prezintă un text negativ PCR nu mai vechi de 48 de ore
  • până la 30 % din capacitatea maximă a spațiului
  • cu purtarea măștii de protecție

Punem la dispoziție kit covid (dezinfectant, mască) la accesul în oricare dintre expoziții/la orice eveniment. Dezinfectăm periodic suprafețele și aerisim zilnic spațiile expoziționale.

Purtarea măștii, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pe toată durata evenimentelor indiferent dacă acestea se desfășoară în interior sau exterior. Păstrarea distanței de 2 m între persoane este obligatorie cu excepția membrilor aceleiași familii sau a grupurilor de până la 3 persoane.

Vă recomandăm să vă igienizați mâinile atât la intrarea cât și la ieșirea din cadrul evenimentelor/expozițiilor. Încercați că limitați durata de vizitare a expozițiilor la maxim 1 oră, iar dacă spațiul expozițional este vizibil aglomerat vă rugăm să așteptați afară.

Ne vom asigura că toate măsurile și restricțiile impuse de legislație vor fi respectate pentru a oferi siguranță și protecție tuturor participanților la evenimentele noastre.