Termeni și condiții

Bun venit!

Prin participarea la activitățile din cadrul Colecția “Sabin Nicolae Dancu”, sunteți de acord cu prezenții Termeni și condiții. Vă rugăm să îi citiți cu atenție.

Utilizarea Serviciilor noastre:

Acest site a fost dezvoltat de către echipa de organizare a bienalei timișorene de arhitectură Beta, prin Ordinul Arhitecților din România, Filiala Teritorială Timiș, cu scopul de a asigura buna desfășurare a evenimentului Colecția “Sabin Nicolae Dancu”.

Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către dvs. dacă nu respectați Termenii și condițiile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Nu dețineți niciun drept de proprietate intelectuală asupra conținutului pe care îl accesați. Nu aveți dreptul să utilizați conținutul din cadrul site-ului nicolaedancu.ro, cu excepția cazului în care obțineți permisiunea din partea proprietarului conținutului sau dacă acest lucru vi se permite prin lege. 

Serviciile noastre afișează și conținut care nu ne aparține. Responsabilitatea pentru acest conținut (imagine, text) revine exclusiv entității care îl pune la dispoziție. Putem examina conținutul pus la dispoziție și putem șterge sau refuză să afișăm conținutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că este ofensator, inadecvat, obscen, ilegal sau că încalcă Termenii și condițiile prezente. 

Protejarea confidențialității și a drepturilor de autor:

În cazul în care, utilizând site-ul, furnizați către OAR – Filiala Timiș date cu caracter personal, inclusiv prin completarea diferitelor formulare existente pe site, privind abonarea la newsletter, respectiv înscrierea la evenimente, vă exprimați acordul în mod expres cu privire la prelucrarea datelor dvs. în conformitate cu Politica cu privire la protecția datelor cu caracter personal și confidențialitatea datelor.

Organizatorul asigură participanții că va prelucra datele acestora în mod onest și transparent, exclusiv în interesul profesional al ambelor părți, în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) nr.679/2016 al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene (GDPR).

Prin înscrierea la evenimentele Colecția “Sabin Nicolae Dancu”, participantul declară că a citit și este de acord cu totalitatea prevederilor din prezenții Termeni și Condiții.

Drepturi de proprietate asupra site-ului și asupra conținutului site-ului 

Întregul conținut al site-ului www.nicolaedancu.ro este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe (Legea Dreptului de Autor), toate drepturile fiind rezervate. Acest site este deținut și administrat de către Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș prin echipa de organizare a bienalei de arhitectură Beta. Toate drepturile, titlurile și interesele legate de acest site și de conținutul acestuia aparțin Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș sau colaboratorilor sau partenerilor săi, în calitate de furnizori ai conținutului site-ului.

Oricare dintre materialele postate pe site sunt protejate de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuală, acestea aparținând Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș sau furnizorilor săi de content. Este interzisă orice reproducere, distribuire, transmitere, transferare, prezentare, difuzare, creare de opere secundare, vânzare, închiriere, licențiere sau publicare de materiale de pe site (indiferent de modalitatea de realizare a respectivelor activități sau de suportul pe care s-ar salva materialele în vederea îndeplinirii acțiunilor menționate anterior) de către orice terță persoană, indiferent dacă pentru un scop direct comercial sau de oricare altă natură pecuniară sau nu, fără acordul scris prealabil din partea Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș sau din partea autorului indicat în conținutul anumitor materiale publicate pe site.

Despre prezenții Termeni și condiții

Putem modifica prezenții Termeni și condiții, postând notificările cu privire la modificări pe această pagină. Dacă nu sunteți de acord cu modificările aduse Termenilor și condițiilor aferente unui Serviciu, vă sugerăm să întrerupeți utilizarea Serviciului respectiv.

Dacă aveți rezerve cu privire la prezenții Termeni și condiții din cauza discordanței cu prevederile legale în vigoare, puteți trimite aceste rezerve în scris prin e-mail la adresa secretariat@oartimis.ro. Reclamația trebuie să conțină cel puțin: prenumele, numele, adresa de e-mail oferită, subiectul reclamației cu scopul de a arhiva reclamația, semnătura, iar noi ne angajăm să răspundem solicitării dumneavoastră în termen de 10 zile.

Vă mulțumim pentru interes!

Datele de contact ale organizatorului:
Ordinul Arhitecților din România, Filiala Teritorială Timiș
str. Augustin Pacha nr.8, et. 1, Timișoara, Timiș, 300055
email: secretariat@oartimis.ro